ArrÒS

AMB COSES

En Dacsa, l’autèntic arròs de València amb Denominació d’Origen, estimem la paella valenciana per damunt de totes les coses. Però hi ha alguna cosa fins i tot més important que el nostre plat estrella: el bon arròs.

Des de sempre hem respectat les receptes originals de tots els plats de la nostra gastronomia valenciana, però també entenem que l’arròs és un ingredient que accepta moltes combinacions diferents, oferint així infinites possibilitats.

Per això volem dedicar el nostre temps a defensar i promoure la qualitat en tots els plats d’arròs. Perquè un “arròs amb coses” ben fet pot ser un gran plat; perquè la innovació és un dels grans principis de la gastronomia sempre que es faça amb criteri i coneixement.

T’animem a gaudir de la cuina i de l’arròs en tot el seu esplendor, i si vols fer arròs amb coses almenys fes-ho bé!

Bon profit!!

– Opinions –

TONI BOIX
ARROSSERIA LAVOE
“Yo también apuesto por divertirnos en la cocina. Hay que crear, hay que inventar y creo que este es el momento de que el arroz realmente sea conocido por todo el mundo y que la gente cree, que la gente invente, que la gente haga recetas y aporte al arroz todo lo que le tiene que aportar”.

SANTOS RUIZ
Gerent de la Denominació d’Origen Arròs de València
“De tanto sacralizar la paella hemos cerrado el arroz al territorio de la cocina creativa. Al arroz todo le cabe, también la libertad creativa de la cocina de vanguardia. Quique Dacosta nos enseñó que en la cocina creativa también había sitio para el arroz”.

PABLO ALBUERNES
RESTAURANT LA ZORRA
“Para mí no hay nada prohibido, excepto la falta de respeto. Y yo respeto profundamente al comensal, respeto el arroz y los productos con los que me gusta jugar”.