EL JURAT

Imagen Santos Ruiz Álvarez

Santos Ruiz Álvarez

Enginyer Agrònom i Màster en Direcció i Màrqueting d'Indústries Agroalimentàries. Des de 1999 és Gerent de la Denominació d'Origen Arròs de València i director de l'Almanac Gastronòmic de la Comunitat Valenciana. És professor habitual, en matèria d'arròs, en escoles d'hostaleria, Centres de Desenvolupament de Turisme i altres centres de formació culinària com el Bask Culinary Center. Santos Ruiz és també crític gastronòmic en el diari Levante EMV i formador en El Curs de Sommelier Professional de la Cambra de Comerç d'Alacant i la “Unión Española de Catadores”.

Imagen Ximo Rovira

Ximo Rovira

Comunicador de ràdio i televisió. Valencià de Gandia, va ser a la cadena SER en esta emissora local on va donar els seus primers passos professionals entre 1984 i 1989. En 1989 es s’incorpora a la Ràdio Autonòmica Valenciana, Ràdio 9 i presenta els seus primers programes en Televisió Valenciana, Canal 9. També ha presentat programes de televisió per Telemadrid, Antena3, Canal Sur i la televisió autonòmica 7 Región de Murcia. Des de 2013 dirigix i presenta el magazine València Oberta a l'emissora valenciana 97.7 ràdio a més de diversos programes i retransmissions en LevanteTV ambdues pertanyents al grup Editorial Premsa Valenciana del diari Levante-emv.

Imagen Juanjo Llansol

Juanjo Llansol

Natural d'Almàssera, València. Amb tan sols 5 anys va cuinar la seua primera paella i va quedar evident el talent natural del jovenet cuiner. Des d'aleshores ha preparat tantes paelles com a diumenges ha viscut. La seua consagració arriba quan s'incorpora a les files de Dacsa com a professor de "L’Escola de Paelles per a Valencians Dacsa", on demostra que a més de fer les millors paelles, és un excel•lent professor. Hui en dia és, possiblement, un dels millors cuiners amateurs de paelles.