UNA HISTÒRIA D’ARRÒS

Són nous temps per a la societat, nous temps per a l’arròs, les receptes de tota la vida conviuen amb noves i atrevides propostes de la mà dels xefs més innovadors.
I ens encanta.

En Arroz Dacsa estem oberts al futur, a la innovació i a la creativitat, perquè sabem que sempre mantindrem eixa essència que ens fa únics. Per molt que canvien els temps, res no podrà canviar la nostra manera de sentir l’arròs.

APOSTEM PER LA INNOVACIÓ UNIDA A LA TRADICIÓ.

 

En Arroz Dacsa sabem que el progrés sempre és millor quan sap connectar amb les nostres tradicions. Per açò hem creat una plataforma que conjumina tots dos mons, aportant creativitat i noves idees als costums de sempre, i en la qual anirem afegint periòdicament nous projectes d’innovació que actuen en àrees diferents.

INNOVACIÓ
GASTRONÓMICA

INNOVACIÓ
DE PRODUCTE

INNOVACIÓ
EXPERIENCIAL

 

LES NOSTRES ÚLTIMES INNOVACIONS

 

Amb motiu de la estrena de la pel·lícula Paella Today llancem les primeres roses amb sabor a paella valenciana. Una nova forma de disfrutar del sabor més tradicional en un context diferent: el cinema.

La tradició mana: després del putxero de Nadal ve l’arròs passejat. I perquè un plat tan nostre fóra encara més especial, llancem una edició exclusiva de cassoles de fang amb forma de arbre nadalenc.

Seguir discutint sobre la recepta original de la paella és tancar-se a nous sabors. En Arroz Dacsa estimem la paella valenciana tradicional, però estem oberts a la innovació. Així va ser com van nàixer aquestes receptes que demostren que hi ha altres formes de disfrutar de l’arròs.